Štěpánský turnaj

30.12.2021 07:52

Jak jinak 26.12. 2021 jsme se sešli na Štěpána k tradiční bleskovce v hospůdce Na Hřišti. Účast byla letos velmi hojná. Kromě domácích borců přijeli i kamarádi z Holešova, Kroměříže a Postoupek. Bojovalo se v 17 kolech .  Opět se prokázalo jak kluci z Kroměříže umí blicat. Palmu vítězství si tentokrát překvapivě, ale zaslouženě odnesl Karel Štencel , který získal skvělých 14 bodů. Stříbro patřilo Pavlovi Petrželovi z Holešova se ziskem 13,5 bodu.  Favorit soutěže Petr Petřík tentokrát dosáhl „pouze na bronz se ziskem 12,5 bodu“. První hráč Zborovic pak na místě bramborovém byl Mojmír Prachař s 11,5 body. Celkové pořadí je uvedeno v sekci Oddílové turnaje .

Skvělá a přátelská nálada nás provázela celým turnajem, který zahájil Míra Nezdařil,  jménem všech přítomných pogratuloval prezidentovi oddílu Jardovi Kuciánovi k jeho šedesátinám.

Jako každým rokem se Mojmír Prachař zhostil vedením turnaje na jedničku plus. K této atmosféře přispělo významnou měrou i pěkné prostředí hospůdky, milá a rychlá obsluha, ceny sponzorů a skvělá klobáska.

Po vyhlášení výsledků a předání cen jsme si popřáli vše nejlepší do roku 2022 s nadějí, že se za rok opět sejdeme, abychom si zahráli a hlavně se pobavili.

Míra Nezdařil

—————

Zpět