Štěpánský turnaj

02.01.2013 09:54

 

Jako každý rok jsme se sešli 26.prosince na tradiční turnaj v bleskové hře, který je věnován mimo jiné, i vzpomínce na naše šachové kolegy, kteří již nejsou mezi námi. Startovní pole čítalo celkem 14 hráčů. Hrálo se pro radost, ale i o pěkné ceny, které věnovali TJ, obecní úřad, tak i někteří hráči. Dalo by se říci, že favorité potvrdili své kvality a boj o místa „ na bedně byl velmi vyrovnaný prakticky až do posledního kola.

Prvenství obhájila naše šachová jednička a kapitán v jedné osobě Mojmír Prachař. V posledním kole, kdy se rozešli smírem Karel Štencel a Míra Nezdařila, byla vyřešena otázka 2 a 3 místa. Velmi tvrdě o místo mezi třemi nejlepšími bojoval Petr Krejčí , ale závěr nezvládl a tak zůstal pod stupni vítězů. 5 – 10 místo bylo velmi vyrovnané a rozhodoval v konečném součtu každý půl bod. I poslední dvě místa / hráli zde naši přátelé – šachový amatéři / si odnesla velmi pěkné ceny.

Poděkování patří i majitelům hospůdky „Na Hřišti„ kteří pro nás připravili příjemné prostředí spojení s chutným jídlem. Vše se vydařilo a tak věřím, že příští rok se opět na Štěpána sejdeme. Velmi hezké momentky jsou umístěny ve fotogalerii na našem webu.

 

Konečná tabulka turnaje

 

1.

Prachař Mojmír

11,5

 

 

2.

Štencel Karel

10,5

 

 

3.

Nezdařil Miroslav

10

 

 

4.

Krejčí Petr

8,5

 

 

5.

Foltýn Karel

8

 

 

6.

Prachař David

7

 

 

7.

Scheichenost Michal

7

 

 

8.

Trávníček Jaroslav

7

 

 

9.

Šebestík Roman

6,5

 

 

10.

Nezdařil Vlastimil

5

 

 

11.

Kucián Jaromír

4

 

 

12.

Indrák Jiří ml.

4

 

 

13.

Indrák Jiří st.

1,5

 

 

14.

Slavík Miroslav

0,5

 

 

 

Míra Nezdařil 

—————

Zpět